fbpx

Οι Υπηρεσίες μας

Apc Digital Centre

ΘΕΛΕΤΕ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΛΑ ΧΕΡΙΑ;

Η παρουσία της επιχείρησή σας στο διαδίκτυο περνά από εμάς. Μάθετε για τις υπηρεσίες μας.

Το διαδίκτυο μπορεί να είναι συντριπτικό.

Τα καλά νέα είναι ότι έχετε επιλογές.

Κατασκευή Eshop

Με την κατασκευή Eshop, η επιχείρησή σας θα απογειώσει τις πωλήσεις της

Μάθε Περισσότερα

Δημιουργήστε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα με το WooCommerce και ξεκινήστε τις πωλήσεις σας άμεσα χωρίς να προβληματίζεστε για τις λογιστικές και τεχνικές απαιτήσεις! Έσείς αποφασίζετε για την εμφάνιση και το ύφος του ηλεκτρονικού καταστήματός σας.

Αυξήστε τις πωλήσεις σας, σε ένα σύγχρονο και ασφαλές Eshop, με άμεση αποδοχή πληρωμών. Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή και προστατευμένα όπως και οι συναλλαγές. Εύκολη διαχείριση και άμεση προβολή των παραγγελιών. Παρέχουμε συμβατότητα με όλες τις συσκευές, όλες οι συναλλαγές σας εμφανίζονται και στο κινητό σας.

Έχετε την δυνατότητα να οργανώσετε με όποιο τρόπο θέλετε την προβολή των προϊόντων σας. Οι πελάτες σας έχουν την δυνατότητα να περιηγηθούν σε όλα ή μόνο σε αυτά τα προϊόντα που τους ενδιαφέρουν. Δεν υπάρχει όριο στα προϊόντα που μπορείτε να διαθέσετε online, έτσι οι πωλήσεις σας είναι απεριόριστες.

Το πρόγραμμα διαχείρισης του Eshop είναι απόλυτα συμβατό με Η/Υ, κινητά ή tablet. Μπορείτε από οπουδήποτε, οποιαδήποτε στιγμή να διαχειριστήτε το κατάστημά σας, λίστα παργγελιών, κατάστασή τους (ολοκληρωμένες / αποπληρωμένες, αναμονή κ.ά.). Με την βοήθεια στατιστικών πινάκων και διαγραμμάτων μέσα από το panel διαχείρισης του Eshop αξιολογήτε εύκολα και γρήγορα τις προτιμήσεις των πελατών σας, σε προϊόντα αλλά και τις επιδόσεις του ηλεκτρονικού καταστήματός σας.

Με την βοήθεια της έμπειρης ομάδας της Apc Digital Centre, εντυπωσιάστε τους πελάτες σας, με ένα σύγχρονο και ασφαλές Eshop.

Κατασκευή Ιστοσελίδας

Η κάθε επιχείρηση πλέον είναι απαραίτητο να έχει μια  ιστοσελίδα για την προβολή της.

Μάθε Περισσότερα

Η παρουσίαση της επιχείρησή σας στο διαδίκτυο μέσω κατασκευής ιστοσελίδας δεν είναι απλή υπόθεση, όπως προσπαθούν πολλοί να την παρουσιάσουν. Η ανάπτυξη της τεχνολογίας και ο ανταγωνισμός επιβάλει μια εύχρηστη και λειτουργική ιστοσελίδα ώστε να προσελκύει και να κρατά σε ενδιαφέρον τον επισκέπτη όσο περισσότερο χρόνο γίνεται σε αυτή. Έτσι η ιστοσελίδα σας θα γίνει εργαλείο για την επίτευξη των στόχων της επιχείρησή σας.

Η Apc Digital Centre επενδύοντας στην τεχνογνωσία και εκπαίδευση των προγραμματιστών της, δημιούργησε μια έμπειρη ομάδα που μπορεί να ανταπεξέλθει στην συνεχόμενη ανάπτυξη της τεχνολογίας και του ανταγωνισμού και να δημιουργήσει για εσάς ένα ιστότοπο που θα καλύψει τις ανάγκες σας αλλά και θα την κάνει εργαλείο ανάπτυξης της επιχείρησή σας.

Εάν θέλετε η επιχείρησής σας να κερδίζει, επιλέξτε για συνεργάτη την ομάδα της Apc Digital Centre.

Social Media

Με τα Social Media η επιχείρησή σας μπορεί γρήγορα να δημοσιευθεί σε πολλούς χρήστες

Μάθε Περισσότερα

Ένα ακόμη εργαλείο για την προώθηση & ανάπτυξη της επιχείρησή σας είναι το Social Media Marketing, με το οποίο διαχειριζόμαστε όλες τις διεργασίες αλληλεπίδρασης του περιεχομένου της επιχείρησή σας με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως Facebook, Instagram, LinkedIn κ.α.

Η διαχείριση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης είναι μια διαδικασία περίπλοκη, που περιλαμβάνει τρόπους με τους οποίους αλληλεπιδρά η επιχείρησή σας με τους χρήστες αυτών των μέσων με σκοπό να αυξήσει την πελατεία σας.

Αυτή η περίπλοκη σύμπλεξη με τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης είναι κομβικής σημασίας, γιατί δίνει την δυνατότητα στην επιχείρησή σας να αυξήσει σημαντικά τις μετρήσεις αξιολόγησης, τις εμφανίσεις και γενικά να σας κάνει γνωστούς στο ευρύ κοινό.

Με την βοήθεια της ομάδας της Apc Digital Centre, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θα συμβάλουν στην απόκτηση περισσότερων πελατών.

Web Hosting

Η επιχείρησή σας μπορεί να αποκτήσει αξιόπιστο Web Hosting σε εμάς

Μάθε Περισσότερα

Η φιλοσοφία της Apc Digital Centre είναι η άριστη, συνεχής και αποτελεσματική εξυπηρέτηση των πελατών μας, με υπηρεσίες κορυφαίας ποιότητας και ασφάλειας, σε οικονομικά πακέτα φιλοξενίας.

Το site σας, δουλεύει σε τελευταίες τεχνολογίες υψηλής ταχύτητας, καθώς οι servers βρίσκονται σε SSD storage και χρησιμοποιεί προηγμένες τεχνικές ασφάλειας.

Υπάρχουν αντίγραφα ασφαλείας ώστε σε περίπτωση που παρουσιαστεί  οποιοδήποτε πρόβλημα, να μπορείτε να επαναφέρετε τα δεδομένα σας.

Η τεχνική υποστήριξη παρέχεται από έμπειρους και εξειδικευμένους τεχνικούς, πρόθυμους να σας εξυπηρετήσουν άμεσα.

I Courier

Ειδικές προσφορές από εταιρείες Courier,  άμεση και αποτελεσματική διασύνδεση Eshop με Courier

Μάθε Περισσότερα

Ειδικές προσφορές από εταιρείες Courier, άμεση και αποτελεσματική διασύνδεση Eshop με Courier μετατρέποντας τις παραγγελίες των πελατών σας σε εύκολη και γρήγορη παραλαβή.

Μπορούμε να διασυνδέσουμε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα με οποιοδήποτε εταιρεία Courier αλλά και να σας προτείνουμε συνεργαζόμενες με εμάς εταιρείες που χρησιμοποιούν τα προγράμματά μας για ασφαλέστερη και πιο οικονομική λύση μέσω προσφοράς που μπορούμε να επιτύχουμε λόγω της συνεργασία μας.

Η επιλογή είναι δική σας.

Online Sales

Με την υπηρεσία μας ‘Online Sales’, ακόμη κι αν δεν έχετε e-shop, μπορείτε να κάνετε online πωλήσεις.

Μάθε Περισσότερα

Με την υπηρεσία μας ‘Online Sales’ δεν χρειάζεται να έχετε e-shop για τις πωλήσεις σας και να σας πληρώνουν online οι πελάτες σας. Το μόνο που χρειάζεται είναι να δέχεστε από τους πελάτες σας:

  • Παραγγελίες από το τηλέφωνο.
  • Παραγγελίες με email ή από άλλο μέσο.

Μόλις ο πελάτης σάς ενημερώσει για την αγορά που θέλει να κάνει, δημιουργείτε και στέλνετε link με αίτημα πληρωμής για την ολοκλήρωση της συναλλαγής.

Η υπηρεσία ‘Online Sales’, σας επιτρέπει να κάνετε συναλλαγές B2C και B2B για επιχειρήσεις όπως:

  • Φαρμακεία
  • Μίνι Μάρκετ
  • Βιβλιοπωλεία
  • Καταστήματα Παιχνιδιών
  • Ηλεκτρικά και Ηλεκτρονικά Είδη
  • Έπιπλα και Είδη Σπιτιού
  • Ασφαλιστικές Εταιρείες
  • Επιχειρήσεις Ενέργειας

Η επιχείρησή σας θα μπορεί να εισπράττει χρήματα από τους καταναλωτές αλλά και από συνεργάτες.

 

Search Engine Optimization

Το SEO είναι το πιο αποτελεσματικό marketing στο διαδίκτυο

Μάθε Περισσότερα

Το SEO είναι ένα σύνολο διαφορετικών τεχνικών που λειτουργούν συνδυαστικά μεταξύ τους και αφορούν δύο ευρύτερα πεδία ενεργειών.

Ενέργειες βελτιστοποίησης πάνω σε ένα συγκεκριμένο ψηφιακό στοιχείο, ώστε να γίνει πιο φιλικό στην Google, για να έχει τις καλύτερες πιθανότητες να κατατάξει την ιστοσελίδα σας μελλοντικά στις προνομιούχες πρώτες θέσεις, στα αποτελέσματα της πρώτης σελίδα της.

Ενέργειες προώθησης του ιδίου συγκεκριμένου ψηφιακού στοιχείου σε άλλες ιστοσελίδες, έτσι ώστε να γίνει το συγκεκριμένο στοιχείο πιο σχετικό και πιο δημοφιλές στην Google, μέσω της δημιουργίας παραπομπών, οι οποίες μετρούν σαν ψήφοι εμπιστοσύνης.

Σκοπός μας είναι, με τον σωστό συνδυασμό των παραπάνω πρακτικών, οι ενδιαφερόμενοι για την πληροφορία που εμείς μοιράζουμε για την επιχείρησής σας, να σας βρίσκουνε εύκολα στην πρώτη σελίδα των αποτελεσμάτων αυτής (π.χ της Google), όταν πληκτρολογούνε στην αναζήτηση τις λέξεις – κλειδιά, που αντιπροσωπεύουν στοχευμένα την πληροφορία που εμείς προσφέρουμε.

Web Εφαρμογές

Με την τεχνολογία να αναπτύσετε γρήγορα, πλέον οι εφαρμογές μεταφέρονται στο διαδύκτιο

Μάθε Περισσότερα

Οι web εφαρμογές, είναι εφαρμογές που τρέχουν στο διαδίκτυο. Δημιουργούνται για να αυτοματοποιήσουν και να επιταχύνουν την εκτέλεση καθημερινών, απλών ή σύνθετων εργασιών της επιχείρησή σας.

Η διαφορά με τις desktop εφαρμογές και ταυτόχρονα το μεγαλύτερο πλεονέκτημα των web εφαρμογών, είναι
η δυνατότητα χρήσης τους από οποιαδήποτε συσκευή, αρκεί αυτή να διαθέτει ένα πρόγραμμα περιήγησης (browser) και σύνδεση internet.

Η ομάδα της Apc Digital Centre, αναλαμβάνει τον πλήρη σχεδιασμό και την ανάπτυξη web εφαρμογών, προσαρμοσμένων στις ανάγκες και απαιτήσεις της επιχείρησή σας.

Θέλετε να έχετε περισσότερη επισκεψιμότητα στην επιχείρησή σας;

 

Η επισκεψιμότητα σε ένα web site ή Eshop αποτελεί βασικό στόχο των περισσότερων ιδιοκτητών ιστοσελίδων, ΕShop και blog.

Περισσότερη επισκεψιμότητα όμως δεν σημαίνει αυτόματα και περισσότερες πωλήσεις.

Η εξειδικευμένη ομάδα της Apc Digital Centre μπορεί να μετατρέψει την επισκεψιμότητα σε πελάτες μέσω του internet marketing.

 

Κατασκευή Eshop

ΑΣ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ

Είστε έτοιμοι να κάνετε μια πραγματική αλλαγή; Ας οικοδομήσουμε αυτή την αλλαγή μαζί!